ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Tere kõigile!Sooviks teada,kuidas teie prantslast teete geelküüntele?Ma mõtlen,ükskõik mis värvi geeliga,pulbriga või glitter värvilise geeliga,et ei jääks seda ranti näha?Mina panen lihvitud ehitusgeeli peale,kuid vahel suurema teraline,eriti just pulber või glitter geel jätab selle kühmu sinna sisse,ehk siis rant on tunda ja ka näha.Kas annaks keegi nõu?

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

kui jutt akvaarium tehnika kaunistustest, need lähevad ehitusgeeli alla. Prantsuse ots ja sädelusega kaunistused ei kuulu selle tehnika alla. Teen prantsuse otsa ja sädelusega kaunistused ehitusgeeli peale. Mis randist te räägite? Minul küll mingit ranti ei jää. Ei ole vaja panna seda õhukest mitte kleepuvat kihti jätvat geeli. Kasutage viimase kihina tavalist pealisgeeli/läikegeeli ja ei ole mingit ranti. Kui juhuslikult mingil põhjusel ei jää pärast kleepuva kihi eemaldamist läikivat pinda, siis pane seda õhukest läikegeeli.

Vasta sellele

Suured tänud,kes viitsisid vastata:)nüüd ma ka leidsin vea.Ma kasutan just seda mittekleepuvat geeli ja tundub,et sellega jäävadki need randid ja ka nagu terad püsti.Proovin kõiki teie nõuandeid.Tänud

Vasta sellele

Mina oleksin väga väga tänulik ,kui keegi võtaks vaevaks panna näpunäiteid õpetuste alla step by stepina.Võik näha olla kogu hooldus päris algusest peale(küünte ettevalmistus)+peale siis ka mingi disain.Kui kellegil oleks vähegi viitsimis ja aega sellega tegeleda siis ma arvan et väga paljudel oleks sealt ka üht teist õppida.Mina ka tegin kunagi nii et ehitusgeeli alla paljud asjad ja siis järgmisen kord pidin palju vaeva nägema ,et see kõik maha lihvida aga nüüd olen ka hakanud katsetama teisiti,et pealisgeeli alla.Minu mure ka see et kipub rant jääma,kindlasti oleneb see ka mis firma geelidest millega teha ma arvan ,osad vedelamad ja osad paksemad.Kui näiteks teen ka nii,et valmistan küüned ette, tahan pr otsa teha ,panen ütleme et kaks kihti valget,siis ikka kipub jääma rant.Peale 2 kihti pealisgeeli peale panemist on ikka ranti näha ,ma ei tea mismoodi ma siis pean tegema,või on see valge mul liiga paks ,et jääbki sellega rant,samamoodi ka sädelustega,et kui panen ettevalmistatud küüntele siis ikka pärast läbi pealisgeeli tunda seda sädeluse ranti:(

Vasta sellele

valget ei peagi paksult panema, seda tõmbad nagu moe pärast et lihtsalt oleks kuhu glitter kinnituks.ühe korra. aga see valge toon all annab glitterile parema effekti, muud miskit. valget ei pane nagu prantslast kui sa just ei taha prantslast vägese glitteriga teha.

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!