ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Palun abi hea Nail Art pintsli ostmisel,kust saab head pintslit et joonistada akrüülvärvidega peenikesi tetaile????mis firma pintslid on kõige paremad!?

Aitääh vastajtele:)

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

mina olen ostnud mitu tükki, ükski pole piisavalt peenike olnud ja lõpuks lõikasin ise peenemaks. :)

Vasta sellele

ma ka olen seda teinud ja siis olen pintslid kõik ära rikkunud:S

Vasta sellele

....Eestis polegi päris head leidnud siiani.... aga äkki salong viies on... sest nad nende lätlastega teevad koostööd kelle juures ma õppisin. Pintslite retked on ka minul kunagi olnud. Läksin koolitusele Riiga ja seal õpetajad viisid mu kuskile Riia vanalinna kunstpoodi ja seal kõik need head polykolori akrüülvärvid, suured karbid fooliumi ( jagub aastaks kaheks) hea valik akverelle ja pintslid, need kõige paremad.... toodetud Venamaal punane kolinski soobel ...ühesõnaga küünetehnikute paradiis oli seal poes, kõik kõige paremad ja õigemad asjad ja peamine odavad!!!!...sealsed pintlid igapäevasel kasutusel peavad vastu umbes 4 kuud kui neid hästi hooldada! Kuidas valida pintlit: soobel on tavaliselt tumepruuni värvi, naturaalne karv otsast peenike, poes enne ostmist raputa liim pintsli karvade seest välja mis hoiab pintlsi esialgset kuju.... proovi pintsliga käe seljale kergelt joonistada, pintsli tipp joonistusel ei tohiks väga harali minna kui pintslist hoiab 1-2 karva eemale pole brobleemi selle lõikad kääridega ära....kui leiad sobiva siis kõige olulisem peale joonistamist tuleb pintsel alati 100% puhtaks pesta ja tõmmata näppudega karvad ilusti teravaks tagasi ja alles siis kuivama. Pintslit võid veel otsida kunstipoodidest ja veel kui oma joonistupintsli geeliseks teed siis on see rikutud! Joonistuspintslit ei tohi iial kasta ka atsetooni ega muu kange vedeliku sisse. Kui Sul on mõni vanem pintsel mis algselt joonistas aga nüüd on harali siis proovi ta esialgu keeva veega üle kasta see tõmbab ka karvad sirgu mõneks ajaks. Vist sai enam vähem kõik inf:)
► Vasta sellele

Vasta sellele

infoks:
polycolori värve müüakse tallinnas ühes sõle tänava kunstipoes http://www.kunsti.ee/index.php?categoryID=308 ja raua tn kunstipoes http://www.hammond.ee/index.php?group_id=8&page=91

nimetatud fooliumit leiab ka mõlemast poest suurte karpidega :)

pintslite koha pealt asi pisut nigelam :S.. häid pintsleid on eestis tõesti raske leida.. aga õnneks on kääride abil võimalik oma olemasolevatest pintslitest midagi head välja tuunida :)) karvhaaval teed pintslit õhemaks ja iga lõike järel proovid, kuidas pintsel nüüd käitub.. enamasti on võimalik saada soovitud tulemus. sünteetiliste karvadega pintslid geeli jaoks, naturaalkarvad (soovitavalt soobel, hea kui leiab Kolinsky soobli) akrüülvärvide tarbeks.

Vasta sellele

need fooliumi hunnikud jäid mulle ka silma ja ei maksnudki rohkem kui 125 eek :) kunsti.ee's

Vasta sellele

polycolori värve ma juba tellisin prooviks (kunst.ee)nüüd otsingi head pintslit et ehk tuleb ka joonistamine mul välja:)aga tänud sulle et vastasid Thalia :)mul on veel palju palju õppida:)

Vasta sellele

aga palun Margit :)

Vasta sellele

Väga pikk ja põhjalik jutuke:)siit palju kõrvataha panna:)aitääh sulle Kylli:)

Vasta sellele

ma olen siiani kasutanud samu maalingu pintsleid nii geeli, laki kui ka akrüülvärvi jaoks - nüüd siis tean et ei tohiks :). aga mul on odavad pintslid ka, et pole väga hullu kui ära rikun. aga millega peaks siis pintslit puhastama kui kasutan akrüülvärve? ja lakki? siiani olen puhastanud küünelaki eemaldiga... sest veega pole akrüülvärvi pintsli küljest päris ära saanud. geeliseid pintsleid puhastatakse ikka cleanseriga onju?

Vasta sellele

akrüülvärvidega värvides tuleb pintslit hästi tihti vette pista ja salvakasse kuivatada, siis ei jää värvi nii palju pintsli karvade vahele kinni :).. enamasti jääb ta sinna siis, kui lased värvil pintsli peal ära kuivada ja kui tegemist on liiga paksu konsistensiga värviga.. seetõttu polycolor ongi hea - ta on vedelam ja katab samas väga hästi :) ja on kergesti mahapestav :)

Vasta sellele

Thalia siis kui mina nad Riiast ostsin siis polnud polykolori haisugi veel Eestis:D Pintsel tuleb puhtaks pesta veega:)!

Vasta sellele

siis jah :)) polegi vastupidist väitnud, lihtsalt lisasin info, et kust seda nüüd on võimalik saada :).. sul ka lihtsam, ei pea lätti nende järele sõitma ;).. vaid saad siit posti teelgi kätte ntx :)

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!