ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Miks otsustasid liituda ja millised on ootused-lootused?

Märksõnad: ilutegija, liitumine, portaal

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

Mulle on alati ilusad ja hoolitsetud käed meeldinud. Kui kuulsin sellest portaalist ja nägin kui palju huvitavat infot see juba esimestel päevadel sisaldas, otsustasin ennast ka kasutajaks registreerida. Loodan leida huvitavaid küünehoolduse nippe ja kes teab - ehk ka toreda küünetehniku..

ps! ilutegija.ee galerii on küll juba üsna muljetavaldav!

Vasta sellele

No mulle potsatas ühel päeval postkasti meil, et nüüd selline portaal avatud ja ma mõtlesin, miks mitte liituda. Saan oma pildid veel ühte kohta üles panna ja teiste küünetehnikutega ka muljetada erinevatel teemadel.

Vasta sellele

mulle oli teade portaalist jäetud okidokisse. mõtlesin et miks mitte. ja mulle see meeldib et kõik on ühte koondatud. saab ametikaaslastega arutleda :)

Vasta sellele

Mulle oli teade jäetud okidokist. Ja muidugi liitusin, sest see on hea võimalus oma ala inimestega suhelda arutada ja soovitada.
Olen kindel, et see portaal on õpetlik ja kasulik. Hoiab aega ka kokku kuna siin leiad hõlpsalt kui on vaja kristalle või midagi muud. Ei pea enam kõiki muid ilu portaale läbi tormama. Siit leiad ka kindlasti rohkem kliente. Ja saab ka inspiratsooni, siin on väga kõvad tehnikud kelle töid imetlen. Väga hea portaal.:D

Vasta sellele

sain meili ja liitusin :) huvi ja uudishimu eelkõige

Vasta sellele

Otsustasin liituda,kuna olen ise küünetehnik.Ja siit leheküljel tundub olevat palju huvitavat-ilusad küünemaalingud,jagatakse erinevat infot,kust saab osta tarbeid jne....tundub olevat hästi kasulik koht!

Vasta sellele

Sain infot otsestest kanalitest :P ja otsustasin liituda, kuna küüned on minu jaoks üsna tähtis teema. Olen kunstküüsi kandnud juba üle 4 aasta ja ma ei kavatse neist loobuda. Minu arust on korras küüned/käed üks esimene asi, mida nt. minu töö juures vaadatakse.
Album on tõesti väga mahukas, nii palju uusi ideid, mida lasta endale teha.

Vasta sellele

Liitusin, et saada paremaks ja ideerohkemaks....seda küll esialgu enda küünte tarvis:D
Meeldiv on näha, et portaalis on palju huvitavat informatsiooni ja pilte......loodetavalt leidub ka ost/müüki....mul näiteks UV lamp kehva ja plaan soodsalt uus leida:)....lähen uudistan nüüd edasi:)

Vasta sellele

Mul on plaan hakata küünetehnikuks õppima ja see koht on tore kui saab teistega siin suhelda ja oma muljeid avaldada ja küsida teiste nõu.Ja mul on olnud juba küüned vist juba 6aastat ja nüüd soovin hakata ise neid kauneid asju tegema.

Vasta sellele

Kuna olen küünetehnik siis on ideaalne koht asjade arutamiseks ja teiste tehnikute töid vaadata/uurida/kiita jne jne. suured kiitused selle lehe tegijatele. jätkake samas vaimus. jõudu ja jaksu soovides.

Vasta sellele

Facebookis jäi reklaam silma ja kuna mul on endalgi geelküüned, siis loomulikult tekkis huvi. Lisaks vaja uusi mõtteid endale ja väljakutseid küünetehnikule. :)

Vasta sellele

otsustasin liituda selleks et siit midagi huvitavat omale kõrvataha panna. kuna olen ise ka sellest kuvitatud ja tahaks rohkem sellega kursis olla.See mis siin näitatakse on väga õpetlik ja väga huvitv ning mulle meeldib.Jasellepärst tahangi teada mis se koolitus tegelikult maksab.ja siin on väga palju huvitavat.ning mulle meeldivad hästi hoolitsetud käed.

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!