Kuna portaal on alles uus ja üsna algusjärgus, siis palume siia foorumi teema alla kirja panna vead (k.a. kirjavead) mis portaalis esinevad, ettepanekud jms. Ilutegija.ee meeskond tänab Teid juba ette! :)
Mina olen alati piltide lisamisega hädas. Lähen oma fotode peale ja alati otsin seda" lisa fotosid " taga. Kas see ei võiks olla ka kuskil kohe vasakus tulbas kus on albumid ja fotod, ka nt Lisa pilt! Et ma leiaks selle kohe ilma et ma peaks seda kuskilt otsima. Tänud.
Permalink Vastas Kai on 27 veebruar, 2010 at 00:43
Hei!
Tänasest alates on fotode, albumite ja videote lisamise koht kergemini ja kiiremini leitavam! Mine hiirega üleval asuvale Minu leht menüü-tab'i peale ning siis avaneb rippmenüü 3 vajaliku valikuga ;) Loodetavasti on sellest teile kõigile kasu ;)
Kai mul tuli selline mõttevälgatus et äkki saaks siia teha koha kuhu saaks panna igasugused soodustused üleval, mis kuskil on? Või on see liiga suur reklaam? Sest sagelis on sooduspakkumised aga magan maha kuna ei oska seda otsida. Saan ka aru kui see pole teostav.
Permalink Vastas Kai on 21 veebruar, 2010 at 21:43
Hei Anni!
Mõte on hea, nimetatud asju (antud juhul siis soodustusi) saab juba pikemat aega lisada näiteks kalendrisse täites selle jaoks eraldi vormi ;)