ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Kuna portaal on alles uus ja üsna algusjärgus, siis palume siia foorumi teema alla kirja panna vead (k.a. kirjavead) mis portaalis esinevad, ettepanekud jms. Ilutegija.ee meeskond tänab Teid juba ette! :)

Märksõnad: ettepanekud, viga

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

Vaatame mis selles osas paremaks muuta annab ;)

Vasta sellele

Lahendus on tegelikult olemas. Kui keegi tahab kellegile kirjutada lihtsalt mõne küsimuse pärast ilma sõbralisti lisamiseta, siis aitab selle konkreetse kasutaja profiilile kommentaari (nt küsimuse vms) lisamisest. Sedasi saab vestelda ilma sõbralisti lisamiseta. Ja nagu eelnevalt siin ühes vastusest mainisin, saab oma profiili seadistada nii, et kui keegi on profiili kommentaari jätnud, siis tuleb vastav teade e-mailile:

* Mine oma profiili lehele
* Vali foto all olevast valikust Halda minu profiili
* Seejärel vali vasakpoolsest valikust E-mail
* Avaneb nimekiri asjadest mille kohta on võimalik teavitus e-maile saada või mitte saada ;)

Vasta sellele

jah aga kui tahetakse küsida või vestelda privaatselt ilma et peaks friendlisti lisama

Vasta sellele

Siis aitab näiteks Chat, millel on olemas ka privaatvestluse võimalus.
aga chati saab kasutada vaid siis kui inimene on ise lehel antud hetkel sisse loginud
ma arutleks veeeel :P

jällegi õige - privaatselt suhtlemine mitte-sõpradega on siiski raskendatud :)).. kõige lihtsam oleks siiski lasta postkast kõigile kasutatavaks.. aga mittesõprade puhul olgu siis tm piirang mingisugune, et spämmid levima ei hakkaks.. mul endalgi oli just hiljuti tarvis ühendust saada ühe mittesõbraga ja pidin teda kahjuks otsima muid internetikanaleid pidi, sest info oli privaatne.

muidu profiili kommentaaridesse sõnumi jätmine oleks ka ok, ent sel juhul võiks siis olla saatjal valik, kas seda näeb ainult konto omanik või ka kõik teised, ehk siis lisada üks väike nupuke - privaatne. mis aga puutub nüüd sellesse, et sinna jäetud sõnumi kohta tuleb teavitus e-mailile.. :).. no minuni hakkab see sel juhul kindlasti jõudma hilinemisega.. sest ma ei loe meile iga päev.. ja suure tõenäosusega leidub selliseid inimesi veel.. paraku ei tule mul pähe ka iga päev kerida oma kontot üles alla ja otsida selliseid sõnumeid.. oleks ju hea, kui selle kohta ilmub ka "minu leht" teadete hulgas väike märge: kasutaja xxx on jätnud sinu kontole sõnumi :)))
Uued fotod ilmuvad hetkel ainult viimatistes tegevustes, kuna pealeht seadistatud nii, et kuvatakse ainult uusi albumeid mitte pilte eraldi ;)

Vasta sellele

Selline küsimus ka, et kui ma soovin oma kontolt kõik fotod kustutada, siis kas selleks kuidagi sellist võimalust ei ole, et ma saaksin seda teha korraga. Hetkel leidsin ainult võimaluse neid ühekaupa kustutada, aga kui mul on 6-7 lk pilte, siis mul läheb selleks ju terve päev...
Tänan ette!

Vasta sellele

Hei Kristiina V!

Uurisin erinevaid võimalusi ja selgus tõesti, et kõikide fotode üheaegset kustutamist pole kasutajatel võimalik teha - soovi korral käib see läbi minu. Ja nagu ennist meil kokkulepe jäi, siis kustutan sinu poolt lisatud fotod. ;)

Vasta sellele

Tänan!

Vasta sellele

Aga palun ;)

Vasta sellele

Mina olen alati piltide lisamisega hädas. Lähen oma fotode peale ja alati otsin seda" lisa fotosid " taga. Kas see ei võiks olla ka kuskil kohe vasakus tulbas kus on albumid ja fotod, ka nt Lisa pilt! Et ma leiaks selle kohe ilma et ma peaks seda kuskilt otsima. Tänud.

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!