ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Nagu pealkirig ütleb, siis kas keegi siinsetest kasutajates kasutab keegi enda töös Airbrush'i? Tulemused tunduvad kaunid olevat ja siinkohal tahaks uurida kuidas seda kasutada on - kerge? raske? :) Jagage kogemusi ;)

Märksõnad: airbrush, küüned, küünetehnik

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

Sain sünnipäevaks Airbrushi komplekti, nii kaua,kui selgeks sain..sai gaas otsa :D Eks ta paras nikerdamine ole. Kui kokku saad komplekti siis võiks meisterda küll. Mul on selline suure gaasiballooniga komplekt,aga olen näinud videotelt,et on olemas väiksed balloonid iga värvi jaoks. Mina pean aga värvipüssi otsas värve vahetama,mis teebki selle tüütuks. Aga muidu saab ilusaid asju teha, sabloonid ka sees.

Vasta sellele

Mina kasutan. Olen juurde ostnud väga palju shabloone. Algul oli natuke võõras aga sai kiiresti käppa. Mina kasutan 2 eri tyypi- kompressoriga ja gaasiga. Gaasiga on mugavam hoida. Kompressoriga tuleb jälle odavam.

Vasta sellele

Kust sa ostad gaasi?

Vasta sellele

Ma ei tea, kas minu profiilist on näha, et elan UK-s. Meil on siin natuke paremad võimalused kui Eestis. Siin on olemas sellised hulgilaod, kust saab osta kõike küünetehnikule vajalike tarbeid. Pole küll ise kohal käinud, kuid tellinud onlines küll. Minu esimene aparaat oli Rio. Selle firma kodulehel on olemas ka kõik vajalikud lisad- ka gaasid.

Vasta sellele

Mulle kingiti ka see Rio komplekt (püssiga), aga olen vaadanud YouTubeist videosid ja seal on näha,et käes vaid väike balloonike. Oskad äkki öelda, kui palju need maksavad ja kas need on paremad, kasutad äkki neid just? Seal Rio lehelt olen ka vaadanud neid,aga ei saa hästi aru ja ei tea kas on mõtet osta. Selle püssiga on küll kena nikerdamine, värvide vahetus just.

Vasta sellele

Kas sul on see karp veel alles, mille sees komplekt oli. Seal pidi kaasas olema ka tellimisleht. Muidu maksavad 10 ballooni ligi 10 naela (9.95). Saad sa anda mõne yt aadressi, kus ma näeksin, millisest sa mõtled.

Vasta sellele

Ma vaatasin seda videot, ta vahetab nii kiirelt värve,et see pole vimalik püssiga ju, need peavad olema eraldi balloonid.
http://www.youtube.com/watch?v=4ZM3OO4Vj3M&feature=related
Mul see komplekt hetkel ema juures,homme lähen sinna,siis vaatan täpsemalt.

Vasta sellele

Ta ei kasuta ballooni vaid õhku. Lisab värvid pipetiga spets avasse. Sa mõtled sellist aparaati. Mul on ka selline. http://cgi.ebay.co.uk/PROFESSIONAL-NAIL-ART-AIRBRUSH-8-COLOURS-PAIN...

Vasta sellele

Rio aparaadiga pidi jah palju jama olema- gaas ei pidavat eriti kaua kestma. Seda väidavad paljud. Tuttav kasutab ja ütles, et saab 3 paari küüsi tehtud ja 1 balloon läinud. Kaalub sama aparaadi ostu, mis minulgi on.

Vasta sellele

Mis aparaat sunil on ja kust sa neid tellid? Saad sa saata selle lingi? Ma ei leidnud seda karpi üles enam :(
Ma lisasin enne ühe ebay lingi. Sealt saad hea hinnaga aga juurde tuleb osta kompressor. Vaata ka komplekti kus on juba kompressor sees.

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!