ilutegija.ee

kaunite küünte kodu

Tere, olen läbinud geelküünte koolituse ja veidike aega geelküünte maailmas olnud, kuid on tekkinud paar küsimust, äkki keegi oskab mulle vastata!
1) Viimasel ajal olen teinud korduvkasutatavate šabloonidega geelküüsi ja siis tekkis selline arusaamatus, mille pärast võib tekkida selline asi et paari päeva möödudes tekib õhk (õhumull) geeli vahele ? Hiljem hakkab ju sealt see lahti tulema...
2) Teen Caroly toodetega ning esmakordselt prantsuse geeli kasutades, tekkis selline küsimus, et otsad pragunevad, ehk otstest tuleb see valge geel lahti ja sealt aina mureneb ? Kas peaks siis pealisgeeli paksemalt otsast panema või mida peaks tegema ?
Äkki oskab keegi aidata,
aitäh !

Vasta sellele

Vastused sellele arutelule

2) äkki on asi selles et caroly valge geel ei kuiva korralikult ära? ma ka kunagi ostsin selle caroly valge geeli see on vist ainuke geel mis "kunagi" ära ei kuiva. vedeleb sahtli põhjas siiani ja ilmselt lendab prygikorvi. mul muidu 4x9w lamp ja pirne vahetan korralikult. ka näidiseid ei kõlba teha sellega minumeelest. et siis väga palju kauem proovi lambi all hoida valget :)

Vasta sellele

aga mis firma valged on siis head ?

Vasta sellele

mina kasutan mereneiu või Angel Nails extreme white valget nt. katseta erinevaid. caroly katab küll hästi aga kuivab ilmatuma aja ja kui võrrelda nt mereneiu valgega siis jääb kollasem ka.

Vasta sellele

Kui küünt katad geeliga,kas on küüs ilusti puhastatud?Jälgi ka klienti kas te ei katsu oma küüsi näpuotstega.
minul oli ka algul sama jama ja ei suutnud ma välja mõelda mis ma küll valesti teen ja siis keegi soovitas klienti jälgida,nii ka tegin ja nüüd seda muret pole enam õnneks.
Valge geel on minul enda kokku segatud mereneiu feel goodi ja angel nailsi valgetest,parajalt paks ja katab imeliselt.

Proovi mingi teise firma valget ja edu sulle! ;)

Vasta sellele

RSS

REKLAAM

Nail Studio Professionails
Otsime küünedisaini- ja ripsmetepaigalduse õpetajat!

© 2010   autor Kai

Märgid  |  Teavita probleemist  |  Terms of Service

Chati kasutamiseks logi sisse!